spot_img
spot_img

Pengguna Sunway Super Apps meningkat semasa Jerayawara

spot_img

KUALA LUMPUR: Kumpulan Sunway menamatkan Jerayawara Mega Jubli Emas di seluruh negara selama dua minggu, dan berjaya meraih RM50 juta hasil jualan.

Jerayawara itu menarik lebih 200,000 pengunjung di seluruh Selangor, Pulau Pinang, Perak dan Johor dengan hiburan yang mesra keluarga, tawaran masa terhad dan hadiah-hadiah yang menarik.

Ketua pegawai eksekutif pelaburan digital dan strategik Sunway Group Evan Cheah berkata hasil jualan yang dicapai mengesahkan semula status Sunway sebagai jenama yang dipercayai di peringkat global dengan kehadiran yang kukuh dan bereputasi.

- Advertisement -

“Penggunaan aplikasi Sunway Super App kami yang bersemangat, yang menyaksikan 28,000 pengguna baharu dan memudahkan transaksi bernilai lebih RM6 juta sepanjang tempoh jerayawara, juga menunjukkan kepada kami bahawa usaha kami dalam perjalanan transformasi digital sedang berjalan dengan baik dan membuahkan hasil,” tambah Cheah .

Sunway Super App menawarkan pengguna akses kepada produk dan perkhidmatan di seluruh sektor perniagaan Sunway, yang terdiri daripada Taman Tema Sunway, Sunway Malls, Sunway Property, Sunway Hotels & Resorts, dan Sunway Healthcare.

Aplikasi ini juga menyediakan akses kepada lebih 1,500 rakan kongsi perniagaan sedia ada dan peniaga runcit Sunway.

- Advertisement -

Sebagai sebahagian daripada sambutan ulang tahun ke-50, Sunway juga akan meningkatkan beberapa inisiatif tanggungjawab sosial korporat.

Larian Baik Sunway-RapidKL 2024 pada bulan Julai dijangka menarik lebih 10,000 pelari dalam acara larian dan pengumpulan dana yang unik ini, di mana semua hasil daripada tiga kategori akan diagihkan kepada 50 rumah kebajikan di seluruh negara.

Sunway juga berjanji untuk membungkus lebih 500,000 makanan pada pemanduan Meal Pack-a-Thon tahunannya pada September 2024 untuk komuniti kurang bernasib baik di Malaysia dan luar negara.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

comments

Muat turun applikasi Berita Tular di Apple Store atau Google Play sekarang


Dapatkan informasi terkini di emel anda. Langgan secara percuma.

Terkini

spot_img
spot_img