spot_img
spot_img

Jom Tengok Personaliti Ikut Jarak Jari Anda

spot_img

Kredit Wow Menariknya dan Wittyfeed.

Ada yang mengatakan bentuk tubuh badan boleh mengambarkan keperibadian diri seseorang. Tapi sejauh mana kenyataan itu tidak dinyatakan. Ini kami kongsikan cara nak baca keperibadian seseorang dengan melihat jarak antara jari tangannya.

Baca sekadar hiburan je..

- Advertisement -

1. Sangat Renggang

Anda memiliki kepribadian terbuka seperti jarak jari tangan anda yang terbuka. Memiliki jiwa yang bebas, selalu menjadi diri sendiri, dan sangat jarang meniru orang lain. Anda tidak pernah menyembunyikan perasaan Anda, dan selalu berkata jujur. Selain itu, Anda adalah jenis orang yang mudah bergaul dengan orang lain.

2. Sedikit Renggang

- Advertisement -

Anda cukup terbuka kepada orang lain, tetapi tidak semuanya. Anda juga memiliki pikiran yang praktikal, yang kebanyakan orang tidak memilikinya. Anda memang tidak terlalu terbuka, tetapi anda tahu masa yang tepat untuk untuk bersenang-senang.

Dalam kata lain, anda adalah orang yang seimbang. Tahu bila harus berbicara dan menjadi pendengar, sehingga banyak orang yang ingin mencari nasihat dari anda. Selain itu, anda juga orang yang cukup humoris dengan dan suka bergurau.

3. Tidak Renggang

Anda jenis orang yang sangat peribadi dan tidak berfikir untuk berkongsi hal peribadi anda dengan orang lain. Meskipun demikian, Anda cukup bijaksana tetapi tidak mudah mempercayai orang lain. Anda sangat sopan dan hormat pada orang lain. Tidak banyak berbicara, tetapi menjadi pendengar yang baik.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

comments

Muat turun applikasi Berita Tular di Apple Store atau Google Play sekarang


Dapatkan informasi terkini di emel anda. Langgan secara percuma.

Terkini

spot_img
spot_img