spot_img
spot_img

Elakkan Tertipu Beli Lemang? Ni Petua dan Tips Kalau Nak Beli Lemang Tepi Jalan

Sumber: FB @harrisrosli

Esok dan harini orang dah mula buat lemang kat kampung tu. Tapi kalau korang yang tak sempat atau tak reti nak buat lemang tak lain tak bukan caranya dengan beli dah siap tepi jalan je lah kan. Macam-macam nak tahu lemang tu dah masak, elok, sedap, tak basi?

Haaa, ni abang power Harris Rosli bagi petua beli lemang supaya tak tertipu okay?

- Advertisement -

comments

Terkini

spot_img
spot_img