spot_img
spot_img

Belum Reda Dengan Kontroversi, Penumpang United Airlines Disengat Kala Jengking Pula

spot_img

Kredit Foto: Astro Gempak

Jika sebelum ini syarikat penerbangan United Airlines di landa kontroversi apabila seorang penumpang diheret keluar dari pesawat, syarikat penerbangan ini sekali lagi menjadi bualan orang ramai apabila berdepan dengan isu seorang penumpang disengat kala jengking.

Penumpang yang bernama Richard Bell itu menceritakan ketika kejadian, dia sedang leka makan dan kemudian terkejut apabila seekor kala jengking jatuh di atas kepalanya.

- Advertisement -

Richard dan isterinya ketika itu dalam perjalanan dari Houston ke Alberta. Ketika Bell cuba mengalihkan haiwan berbisa itu, tangannya telah disengat. Kru penerbangan yang berada di situ mengambil kala jengking tersebut lalu membuangnya melalui lubang tandas.

Jururawat yang kebetulan berada di dalam kapal tersebut memberikan rawatan kepada Bell dan sebaik sahaja pesawat mendarat, pengurusan United Airlines telah membawa Bell berjumpa dengan doktor.

Ketika ditanya adakah dia mempunyai masalah selepas ini untuk menggunakan perkhidmatan United Airlines, Bell menjelaskan dia sudah bertahun-tahun menggunakan perkhidmatan mereka, insiden itu tidak akan mengubah persepsinya terhadap United Airlines.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

comments

Muat turun applikasi Berita Tular di Apple Store atau Google Play sekarang


Dapatkan informasi terkini di emel anda. Langgan secara percuma.

Terkini

spot_img
spot_img