TERKINI
Politik

PRU 14: BN Kedah Sudah Bersiap Sedia

April 13, 2017 1:56 am – Aiman Shahar

Pengerusi Barisan Nasional (BN) Kedah Datuk Seri Ahmad Bashah Bin Hanipah menyatakan bahawa pihaknya sudah bersiap sedia sekiranya pilihanraya akan dijalankan dalam tempoh yang terdekat.

Beliau yang turut memegang jawatan sebagai Menteri Besar Kedah memberitahu media bahawa keyakinan beliau terhadap rakyat Kedah cukup kuat dan berharap rakyat Kedah dapat menilai perubahan dan kemajuan yang dibawa oleh BN Kedah sendiri.

Menara Alor Setar, Kebanggaan Rakyat Kedah.

“Saya pun dah pergi buat lawatan di bilik-bilik gerakan di peringkat Parlimen, jadi makna kata kita dah bersedia kiranya kalau Perdana Menteri umum bila-bila masa pun jentera parti memang dah bersedia di semua peringkat.

“Ini arahan yang diberi oleh ibu pejabat kepada UMNO dan BN supaya kita siap awal boleh dikatakan sejak tahun lalu kita dah sedia, walaupun tempoh masa boleh sampai tahun depan.

Keyakinan Saya Kepada Rakyat Kedah Amat Tinggi.-Ahmad Bashah

“Kita yakin rakyat sekali lagi akan memberi kepercayaan kepada BN di Kedah, insya-Allah,” katanya kepada pemberita selepas mempengerusikan mesyuarat exco di Wisma Darulaman di sini, hari ini.

— Sumber BERNAMA

 

commentsComments

Artikel Secara Terus

Dapatkan berita dan informasi terkini secara terus ke email anda.
jendela
bestride

Bancian

Adakah anda mahukan kabinet menteri Malaysia dirombak kerana prestasi mereka tidak memuaskan rakyat ?

View Results

Loading ... Loading ...
wa

covid
doc24
ebitmart