spot_img
spot_img

Saya Sudah Kenalkan Dia Kepada Anak – Anak – Fasha Sandha

spot_img

Walaupun hatinya pernah tertutup suatu ketika dulu, namun kini Fasha Sandha kembali membuka hatinya untuk menerima cinta baru. Biarpun masih dalam fasa mengenali hati budi lelaki terbabit, Fasha akui beliau sudah membawa jejaka tersebut berjumpa dengan kedua anaknya.

“Kami masih dalam fasa berkawan lagi. Setakat ini, dialah lelaki yang paling rapat dan kami juga berhubung setiap hari. Saya juga sudah memperkenalkan si dia dengan dua anak”

“Namun, saya belum bersedia untuk mendedahkan identitinya kerana dia belum menjadi teman istimewa lagi. Saya juga akan berkongsi mengenai dirinya jika hubungan kami sudah sampai pada tahap serius,” katanya kepada My News Hub mengenai perkembangan hubungan istimewa itu.

- Advertisement -

Jelasnya lagi, perkenalannya dengan lelaki tersebut sudah pun memasuki enam bulan dan antara personaliti yang disukainya adalah sikap memahami jejaka itu. Memang sesuai la kalau begitu kerana Fasha turut memberitahu dirinya tidak suka lelaki yang terlalu mendesak.

Apapun kisah lama tidak perlulah dikenang lagi, lebih baik mulakan kehidupan baru bersama anak-anak. Jika ada yang gila talak juga tidak perlulah dilayan. Fasha juga masih solo jadi memang tidak salah jika ingin menyemai cinta baru. Semoga segalanya dipermudahkan.

- Advertisement -

Kredit Rotikaya.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

comments

Muat turun applikasi Berita Tular di Apple Store atau Google Play sekarang


Dapatkan informasi terkini di emel anda. Langgan secara percuma.

Terkini

spot_img
spot_img